om_oss_1211_1920.jpg

OM OSS

OM OSS

Om Nordqvist Färg

Då och nu

Nordqvist Färg är ett gammalt Sundbybergsetablerat företag, som slog upp portarna för första gången redan 1907. Sedan dess har butiken bytt både ägare och huvudleverantör flera gånger, och ägs och drivs nu – sedan 2002 – av Anders Elofsson.

Vi har generösa öppettider – vardagar 6.30-18, samt lördagar 10-15 – för att du ska kunna få hjälp på en tid som passar dig.

Vi som jobbar här

Vi som jobbar på Nordqvist Färg strävar efter att du som kund alltid ska få ett personligt bemötande, och vi hjälper mer än gärna till och delar med oss av vår kunskap. Vi jobbar mycket med rådgivning i butiken, och naturligtvis hjälper vi dig att bryta din färg precis så som du vill ha den.

Våra ledord är service, kunskap och kvalitet. Det hoppas vi ska avspegla sig i mötet med våra kunder, samt i våra produkter.

Vårt sortiment

Vi är en så kallad kombibutik, vilket innebär att både privatpersoner och yrkesverksamma är välkomna in till oss för att handla produkter och få rådgivning om måleri och färgsättning.

Då vi är en färgbutik i grunden, utgörs vårt sortiment främst av färg. Vi samarbetar med Alcro, och du hittar ett stort utbud av deras färger hos oss.

Utöver färg säljer vi även tapeter, golv, skjutdörrar till garderober, och olika sorters verktyg och tillbehör som kan behövas när du ska måla om, tapetsera eller utföra någon mindre form av renoveringsprojekt hemma.

Förmedling av tjänster

Under åren som vi har haft butiken, har vi märkt en ökande efterfrågan från privatpersoner om att komma i kontakt med duktiga målare och

snickare. Eftersom vår kundkrets utgörs till stor del av denna yrkeskategori, har vi gott om bra folk att tipsa om, och vi förmedlar gärna kontakten.

Så säger våra kunder om oss

Vi får ofta höra från våra kunder att de är nöjda med bemötandet de får, att de får bra hjälp, och att vi som jobbar i butiken har goda kunskaper och mycket idéer. Detta tycker vi så klart är jättekul! Vi vill gärna ställa upp, och vi drar oss inte för att göra det lilla extra för våra kunder. Självklart är det roligt att höra att det märks och uppskattas.

Välkommen in till oss!

Våra leverantörer

1.-alcro-logo-Gillholm-Staf-Maleri-AB.pn

Vill du veta mer? 
Tveka inte att kontakta oss redan idag!